Újabb elismerés


Az OPTEN Kft. 2015-ös országos cégminősítése során a SZENZOR Kft-t „A” („az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony”) kockázati besorolásban részesítette.Pénzforgalmi és egyéb postai bizonylatok, teljes körű papír alapú üzleti levelezés


A SZENZOR Kft. a Magyar Posta Zrt. elismert és minősített beszállítója, és 1995-ben elsőként kapott jogosultságot a készpénz-átutalási megbízások (az ún. postai sárga csekkek) előállítására. Cégünk felkészült és alaptevékenységként végzi a megrendelőink számára szükséges postai csekkek, postai nyomtatványok, üzleti levelek és tértivevények nagytömegű, gyors és minőségi előállítását. Sürgős esetben 24 órán belül vállaljuk az ilyen típusú egyedileg megszemélyesített nyomtatványok gyártását is.
Idén tavasszal - új gépsor beállítása után - jelentősen csökkentettük listaárainkat annak érdekében, hogy a vállalkozások számára elősegítsük a működésükhöz szükséges, minőségi magyar termékek beszerzését.

További információ:

Kecskés Szilvia adatosztály vezető
Telefon: 06-1/340-15-39/149
e-mail: kecskes.szilvia@szenzor.huTámogatott beruházás


A SZENZOR Számítóközpont Kft. az Új Szécheny Terv keretein belül elnyert támogatással új vágó- és borítékoló gépsort szerzett be.

SZENZOR Számítóközpont Kft. - 1989-2015 - Minden jog fenntartva!