Cégbemutatás


A Számítóközpont informatikai és nyomtatástechnikai szolgáltató vállalkozás. Szakmai munkáját 1963-ban, akkor még állami számítóközpontként kezdte. Az elmúlt 50 évben olyan tapasztalatokat szerzett, és annyi szakmai tudást halmozott föl, hogy mára Magyarország egyik piacvezető informatikai és nyomtatástechnikai magánvállalkozásává nőtte ki magát.

A SZENZOR Számítóközpont Kft. az elmúlt évek során folyamatosan a hazai számítástechnikai és informatikai rendszerek kialakításának és üzemeltetésének műhelye. A vállalat 100%-ban magyar tulajdonban van, és kiterjedt Nyugat-európai kapcsolatokkal (Németország, Ausztria) rendelkezik a nyomtatástechnika, az automatikus karakterfelismerés és a vonalkódtechnika (OCR, ICR, BCR) területén, mely utóbbi rendszerek hazai eurokonform kialakításával és üzemeltetésével már több mint 20 éve foglalkozik.

A SZENZOR Kft. saját tulajdonú közel 4000 m2-es ingatlanán rendelkezik mindazon infrastruktúrális adottságokkal, amelyek szükségesek a sokrétű adatbevitel, adatbázis-kezelés, speciális digitális nyomtatás, stratégiakészítés és kreatív tervezési, speciális, egyedi nyomdaipari termékek gyártási feladatainak elvégzéséhez.

Ennek részeként – számítógép termeken kívül – több ezer m2, kifejezetten számítógépes feldolgozásra szánt papíranyagok tárolásához szükséges raktárbázissal is rendelkezünk. Saját tulajdonú tehergépkocsi parkot üzemeltetünk a számítógépes papíranyagok folyamatosan ütemezett rendszeres szállítására. Az adatok fogadása, rögzítése, feldolgozása, nyomtatása, valamint ezek expediálása a három műszakos folyamatos munkarendből adódóan – 0-24 óráig – a SZENZOR Kft-ben a nap bármely időszakában - 7/24-es rendelkezésre állással - megoldott és biztosított.

1997 óta a SZENZOR Számítóközpont Kft. integrált irányítási rendszer szerint – az ISO 9001 minőségirányítási, az ISO 14001 környezetvédelmi és az ISO/IEC 27001 információbiztonsági szabványra alapozva – végzi tevékenységét, ez azt jelenti, hogy cégünk a feladatok elvégzéséhez teljes körű ISO minősítéssel rendelkezik.

A SZENZOR Kft. teljesen zárt rendszert üzemeltet, az adatvédelemmel és a biztonságos adatkezeléssel, valamint a titok- és személyiségi jogvédelemmel kapcsolatos valamennyi törvényi előírásnak, így az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek, a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény („Hpt.”) kiszervezésre vonatkozó rendelkezéseinek, továbbá a NATO beszállítói előírásainak is megfelel.

Az OPTEN Kft. 2015-ös országos cégminősítése során a SZENZOR Kft-t „A” („az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony”) kockázati besorolásban részesítette.

A vállalat tagja több fontos nemzetközi és hazai prominens társaságnak és egyesülésnek – mint például a Joint Venture Szövetség, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége, a Budapesti Kereskedelmi- és Iparkamara, a Parkolókat Üzemeltetők Egyesülete – és regisztrált partnere a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt-nek, a nemzetközi szabványos azonosító és vonalkód azonosító rendszereket felügyelő szervezetnek.


SZENZOR Számítóközpont Kft. - 1989-2015 - Minden jog fenntartva!